×
 

RIPASSO

Ripasso je nanovo fermentisano vino na svežoj pokožici Amaronea. Iz ovog razloga mlado vino Valpoličea dobija odlike zrelog vina, i tako postaje vino značajne strukture. Valpoličela ima jarkocrvenu boju rubina i prefinjenu notu zrele trešnje.

"Beba Amarone" je zanimljiv kompromis između velikog i složenog Amaronea i prijatnog vina za ceo obrok, Valpoličele. Note veomra zrelog voća ne uspevaju da sakriju manje naglašene note vanile i gorkog badema. Na nepcu daje osećaj punoće, trajanja i mekoće.

Izuzetno se slaže uz divljač, meso na žaru i ostarele sireve.

Nakon dekantiranja treba ga služiti na temperaturi između 18 i 20 ºC.

 
 

BARBERA

Rubin crvena boja, nagoveštaj trešnjine arome, kao i topao i baršunast ukus, daju ovom Barbera del Pijemonte dobru i uravnoteženu strukturu.

Njegovi nežni tanini i prefinjeni završetak čine ga odličnim pratiocem zečetine, čokoladnog musa i slatkiša, kao i blagih sireva.

Služi se na temperaturi između 18 i 20 ºC.

 
 

CHARDONNAY VENETO

Plemenito grožđe Šardone je među najpoznatijim i najčuvenijim na svetu. Ovaj Šardone, bledožute boje i zlatastog sjaja, budi sećanje na zrela zrna veronskog grožđa.

Igra mirisa na samom početku podseća na nežne arome kruške, jabuke i breskve. Odmah zatim osećamo notu tropskog voća, meda i vanile.

Zbog svoje osvežavajuće kiselosti, dobre strukture i istrajnosti, ovo suvo vino se najbolje slaže sa šparglom, ribom, morskim plodovima i azijskom kuhinjom bogatom začinima.

Služi se na temperaturi između 10 i 12 ºC.

 
 

PINOT GRIGIO

Izvrsni Pino Griđo sa veronskih brežuljaka ima bledožutu boju blagog bakarnocrvenog odsjaja koja ga čini jedinstvenim i veoma privlačnim.

Nežan miris jabuke vodi do voćnih nota breskve i limuna. Na nepcu se oseća skladna primesa minerala koja se spaja sa blagim ukusom meda. Naš Pino Griđo iznenađuje i očarava svojom finom kiselošću, izražajnim ukusom i bogatom strukturom.

Može se piti tokom celog obroka, a preporučuje se uz ribu i povrće na žaru, uz jastoga sa prelivima, uz divljač ili uz stari ovčji sir.

Služi se na temperaturi između 10 i 12 ºC.

Brendovi

Ručno izrađena muška obuća od prirodne kože, izlazi u susret istančanom ukusu onih koji znaju da su kvalitet i udobnost na prvom mestu.

Ženska obuća od najfinije prirodne kože, zadovoljiće Vas, pre svega, udobnošću i aktuelnošću svojih modela.

Moderna obuća za žene koje idu u korak sa svetskim trendovima.

Firma Tintoretto, čija je osnovna delatnost trgovina obućom, osnovana je u Beogradu 2005.godine, sa ciljem da nastavi i očuva dugogodišnju tradiciju uspešnog poslovanja u Italiji.

Naši dugogodišnji, kao i brojni novi klijenti koje stičemo, najbolji su dokaz kvaliteta našeg poslovanja. Idući u korak sa vremenom i prateći modne trendove, obraćajući posebnu pažnju na kvalitet, možemo se pohvaliti bogatom ponudom različitih modela, koja može da zadovolji i najzahtevnije kupce.

ADRESA
Bul. Arsenija Čarnojevića 78 (lok. 20)
11 070 Novi Beograd
E-MAIL
info@tintoretto-doo.com

 

TELEFON
+381 (0)11 412 33 43

 

Powered by limun.co